SPREAD SOME HAPPINESS

Get Started

Een gelukkige samenleving begint bij het versterken van jouw geluk én het geluk van anderen. 

Kleine positieve acties, leiden tot grote positieve veranderingen.  

Kies een actie, begin en doe mee!

Exploring What Matters cursus

8 sessies over de grondbeginselen van geluk

Tijdens de cursus ‘Exploring What Matters’, nodigen wij je uit om na te denken over essentiele levensvragen als: wat is geluk voor mij? Hoe geef ik, ook bij tegenslag, geluk voorrang in mijn denken en handelen? Welke acties kan ik zelf ondernemen om ervoor te zorgen dat ik steeds vaker het gevoel krijg dat wat ik doe samenvalt met wat mij écht gelukkig maakt? Hoe kan ik bijdragen aan een gelukkige samenleving?

In 8 inspirerende en interactieve sessies maak je kennis met de recente wetenschap over wat ons geluk versterkt en met de interculturele wijsheid van geluk. De sessies blijven niet beperkt tot het delen van kennis maar draaien juist om de toepasbaarheid van deze kennis in het leven hier en nu. Door onder leiding van Course Leaders, hierover in gesprek te gaan met medecursisten vind je jouw antwoorden. Gelukkig zijn…wat je omstandigheden ook zijn, is het meest waardevolle cadeau voor jezelf en je omgeving.

Werkgelukdeskundige

3 daagse training tot Werkgelukdeskundige

Op de site van de nationale beroepengids staat een overzicht van 21 nieuwe beroepen met toekomst. Op de tweede plaats staat de Werkgelukdeskundige (of werkgelukadviseur). Wil je je ook ontwikkelen tot Werkgelukdeskundige of Werkgelukadviseur? Volg dan de unieke opleiding tot Werkgelukdeskundige.

Deze driedaagse opleiding wordt alleen door Action for Happiness Nederland gegeven, de volgende onderwerpen komen aan bod:
– De 8 sessies van de Exploring What Matters cursus
– Maak kennis met de principes van werkgeluk;
– Hoe vergroot je de geluksbeleving op de werkvloer;
– Welke instrumenten kun je inzetten om werkgeluk te vergroten en monitoren;
– Leer van (inter)nationale organisaties die gelukkig werken al succesvol in de praktijk toepassen met Asha Lalai, founder van Action for Happiness Nederland met meer dan 15 jaar ervaring als werkgelukdeskundige;
– Praktische tools, kunst van het faciliteen en inspirerende werkvormen waarmee je direct aan de slag kan;

De opleiding bestaat uit drie losse trainingsdagen en wordt in 2017 gegeven op de volgende data in Dronten: woensdag 24 mei, 7 juni en 21 juni of woensdag 20 september, 4 oktober en 18 oktober of woensdag 15 november, 29 november en 13 december.

Action for Happiness Nederland biedt deze opleiding op donatie basis aan. De aanbevolen donatie bedraagt € 649,- dit bedrag is exclusief lunch kosten en BTW. Om deze opleiding op donatie basis aan te kunnen blijven bieden vragen wij deelnemers en organisaties vriendelijk om een aanvullende donatie. In verband met het interactieve karakter van de opleiding werken wij met groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wil je meer informatie over de opleiding tot Werkgelukdeskundige? Stuur ons dan een mail dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

GREAT DREAM training

Ten Keys to Happier Living.

Action for Happiness Nederland organiseert ‘GREAT DREAM’ trainingen voor organisaties die willen bouwen aan een positieve en gelukkige organisatie cultuur en het levens- en werkgeluk van medewerkers willen versterken.

De training bestaat uit drie losse trainingsdagen en is gebaseerd op de ‘Ten Keys to Happier Living’ geschreven door Vanessa King, board member van Action for Happiness. Vanessa heeft het boek Ten Keys to Happier Living geschreven na het afronden van haar Masters in de Toegepaste Positieve Psychologie bij Martin Seligman aan de Universiteit van Pennsylvania

De training is persoonlijk, gaat uit van het versterken van eigen leiderschap en heeft tot doel mensen het levens- en werkgeluk van mensen te versterken.
Iedere letter heeft een heldere structuur: inzichten uit het geluksonderzoek, een moment van zelfreflectie via vragen en tot slot de toepasbaarheid in het dagelijks leven.

De training is uitermate geschikt voor afdelingen en medewerkers die de focus op het levens- en werkgeluk enigszins zijn kwijtgeraakt. Doordat de training uitgaat van ‘persoonlijk leiderschap’ wordt vooral gekeken welke acties iemand zelf kan ondernemen om zijn levens- en werkgeluk te versterken. De training kan daarnaast ook een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Wil je meer informatie over de ‘GREAT DREAM’ training of een afspraak hierover maken? Stuur ons dan een mail dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Do Happiness – Online programma

Uniek online programma om je levensgeluk te versterken

‘Do Happiness’ helpt je om gewoontes te doorbreken. Door kleine, eenvoudige opdrachten (Do’s) ga je ervaren wat ander gedrag met je doet. Je ontdekt dat veranderen leuk kan zijn en dat het je altijd iets nieuws brengt.

Do voor Do wordt veranderen een deel van jezelf. In 12 weken doorbreek je oude patronen en krijg je meer energie om actie te ondernemen voor het versterken van jouw geluk én het geluk van anderen. Het online programma ‘Do Happiness’ geeft zelfvertrouwen, het is effectief, eenvoudig én leuk om te doen!

phone-bg
IMG_7971

Meet Asha Lalai

Happiness Meetup, lezing, workshop of presentatie over geluk

Asha Lalai heeft meer dan 18 jaar werkervaring o.a. als HR advisor, Business Consultant, Performance Trainer, Chief Happiness Officer, Executive Coaching & Training en Customer-Happiness. De rode draad in haar werkervaring is altijd: kennis delen over de universele waarde van geluk, het versterken van persoonlijk geluk, werkgeluk én bijdrage aan het geluk van anderen.

In 2015 werd Asha door Professor Lord Richard Layard (Econoom, Londen School of Economics) aangewezen als founder & managing director van Action for Happiness Nederland.

Asha haar persoonlijk levensverhaal, haar werkervaring en de missie waar zij zich elke dag voor inzet, zijn een inspiratiebron voor vele. Wil je Asha uitnodigen voor een interactieve presentatie, een happiness meetup, lezing of workshop over geluk? Neem dan contact met ons op.

Pledge