Alle live programma’s

Persoonlijk ontmoeten en je netwerk vergroten

Schermafbeelding 2017-06-14 om 00.55.24
Schermafbeelding 2017-06-13 om 18.57.50

Exploring What Matters cursus

IN 8 LESSEN – HELDERE IDEEËN VOOR MEER GELUK

Exploring What Matters is een internationale cursus voor een gelukkig en betekenisvol leven. De 8 interactieve en inspirerende lessen gaan vooral over het vinden van antwoorden op essentiele levensvragen. Met meer inzicht, bewustzijn, kennis en wijsheid over geluk als positief resultaat. De cursus laat je kennismaken met de resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek en eeuwenoude levenswijsheid uit zowel de oosterse als westerse traditie.

✓ Leer gefundeerd alles wat je wilt weten over geluk van de beste wetenschappers en experts vanuit o.a. de positieve psychologie, mindfulness, gelukswetenschap en sociale transformatie.
✓ Ontdek de rijkdom van eeuwenoude levenswijsheid. De cursus is aanbevolen door niemand minder dan de Dalai Lama.
✓ Vertaal alle inzichten naar concrete acties in het dagelijks leven.

Exploring What Matters for Course Leaders

Twee-daagse training tot Course Leader

Wil je twee dagen intensief met mij werken om te ontdekken hoe je een positieve en gefundeerde verandering inzet? In deze inspirerende course versterk je je geluk zowel prive als zakelijk en draag je bij aan het geluk van de wereld om je heen.

Sinds de start van Action for Happiness Nederland (2016) hebben al meer dan 40 trainers, coaches, managers en ander geluksgespuis de ‘Exploring What Matters course for Course Leaders’ succesvol doorlopen. Zij faciliteren de ‘Exploring What Matters’ course nu – met behulp van het materiaal van Action for Happiness – in hun eigen regio of organisatie. Met mooie resultaten!

Vanwege de toenemende belangstelling om Course Leader te worden bij Action for Happiness Nederland organiseer ik een extra twee-daagse ‘Exploring What Matters course for Course Leaders’ op dinsdag 27 en woensdag 28 juni 2017 in Rotterdam.

Vanwege het persoonlijke en interactieve karakter van deze twee-daagse is het aantal beschikbare plekken beperkt.

Aanmelden obv acceptatie: mail voor woensdag 21 juni 2017 je motivatie naar courseleader@actionforhappiness.nl

Schermafbeelding 2017-06-13 om 23.12.04
Schermafbeelding 2017-06-13 om 23.14.55

GREAT DREAM training

Ten Keys to Happier Living.

Action for Happiness Nederland organiseert ‘GREAT DREAM’ trainingen voor organisaties die willen bouwen aan een positieve en gelukkige organisatie cultuur en het levens- en werkgeluk van medewerkers willen versterken.

De training bestaat uit drie losse trainingsdagen en is gebaseerd op de ‘Ten Keys to Happier Living’ geschreven door Vanessa King, board member van Action for Happiness. Vanessa heeft het boek Ten Keys to Happier Living geschreven na het afronden van haar Masters in de Toegepaste Positieve Psychologie bij Martin Seligman aan de Universiteit van Pennsylvania

De training is persoonlijk, gaat uit van het versterken van eigen leiderschap en heeft tot doel mensen het levens- en werkgeluk van mensen te versterken.
Iedere letter heeft een heldere structuur: inzichten uit het geluksonderzoek, een moment van zelfreflectie via vragen en tot slot de toepasbaarheid in het dagelijks leven.

De training is uitermate geschikt voor afdelingen en medewerkers die de focus op het levens- en werkgeluk enigszins zijn kwijtgeraakt. Doordat de training uitgaat van ‘persoonlijk leiderschap’ wordt vooral gekeken welke acties iemand zelf kan ondernemen om zijn levens- en werkgeluk te versterken. De training kan daarnaast ook een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Wil je meer informatie over de ‘GREAT DREAM’ training of een afspraak hierover maken? Stuur ons dan een mail dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.