Make Kindness Great Again

Gefundeerd en concreet jouw geluk én dat van anderen versterken. Doe mee!

Landelijke actie voor ‘kindness’

MakeKindnessGreatAgain

Het begon als een idee. Dat idee werd ‘Make Kindness Great Again’, de landelijke actie die zaterdag 1 juli 2017 startte in Rotterdam.

‘Met deze actie wil ik jou inspireren ook in beweging te komen voor een samenleving waarin het niet draait om het vergroten van individueel geluk, maar om het versterken van sociaal geluk”, aldus Asha Lalai, initiatiefneemster Action for Happiness Nederland.

Nederlandse gemeenten experimenteren met beleid op geluk. Dat juichen wij toe. Wij constateren ook dat geluk voor veel mensen nog een abstract ideaal is. Met de actie Make Kindness Great Again willen wij sociaal geluk laagdrempelig, gefundeerd én concreet maken.

Ons doel was: met 50 mensen ‘acts of kindness’ te delen op het Centraal Station in Rotterdam. Dat werden er meer dan 150 mensen en wij ontvingen vanuit het hele land aanvragen om daar ook te starten.

Doe je ook mee?  Wil jij met anderen een dag vol plezier, positieve verandering, vriendelijkheid en geluk creëren?

Een Act of Kindness mag je natuurlijk altijd en overal aan iedereen geven. En zet ook de eerst volgende Make Kindness Great Again dag alvast in je agenda en hou ons in de gaten!

Het versterken van sociaal geluk door acts of kindness is een voorbeeld van positief initiatief van onderaf. Deze en alle volgende ‘Make Kindness Great Again’ vind je in de agenda onderaan deze pagina. Schrijf je direct in voor het volgende event bij jou in de buurt!

Together, our ripples of kindness create massive waves of positive change.

Wil je bij jou op school, op het werk, in de wijk of stad waar je woont ook een Make Kindness Great Again actie organiseren?

Wil je onze actie(s) met een act of kindness of donatie supporten? Stuur ons een mail dan nemen wij contact met je op.

Agenda

#MakeKindnessGreatAgain

Rotterdam

Zaterdag 1 juli 2017

Rotterdam

Mede mogelijk gemaakt met dank aan

EHERO – Erasmus Happiness Economics Research Organisation, Irwin Ment – Innerviewer, De Nieuwe Poort – Rotterdam en Amina van Hussen – Krachtvrouwen Oude Westen

Groningen

Dinsdag 10 oktober 2017

Groningen

Mede mogelijk gemaakt met dank aan

Hanzehogeschool Groningen – University of Applied Sciences

Amsterdam – Den Haag – Delft – Eindhoven – Amersfoort

Info volgt