Kopie van 1000px x 1000px Blog Afbeelding(1)

Speciaal voor Action for Happiness komt Google-directeur Mo Gawdat naar Amsterdam.

Hij geeft leiding aan de innovatie-divisie van Google die zich bezighoudt met uitvindingen die de wereld radicaal verbeteren: Google X. Mo Gawdat had alles mee. Hij was gezond, extreem rijk en succesvol maar gelukkig, nee, dat was hij niet. Hij besloot het fenomeen geluk te onderzoeken en wilde er grip op krijgen. Wat is het? Waar komt het vandaan? Hoe bereik je het? Hij heeft zijn bevindingen vastgelegd in een spectaculair boek, ‘Solve for Happy’. Inmiddels is er ook een Nederlandse uitgave op de markt: ‘De Logica van Geluk’.

 

Primeur voor Nederland. Zijn komst naar Nederland werd ingeluid door een Skype call tussen hem en mij. Tussen twee haakjes, ik ben Asha Lalai, frontvrouw van Action for Happinesss Nederland. Net als ik zet ook Mo Gawdat zich actief in voor ‘global happiness’, dus het was een gesprek vol herkenning. Omdat hij mijn werk en drive bewonderde, bood hij aan om mij de primeur te geven van zijn optreden in Nederland. De grote Google-man gunde mij de primeur! Ik kon het niet geloven. Maar het is het zo. Op 9 en 10 september staat Mo Gawdat op het Action for Happiness podium in Amsterdam om te praten en in gesprek te gaan over zijn missie. En jij wilt dit niet missen!

 

Een event van een hele dag. Na hard werken hebben we voor zaterdag 9 september een waanzinnig mooi event van de grond getild. In Amsterdam. Op een prachtige locatie (daar hoor je binnenkort meer over). Geen lezing van 45 minuten maar een HELE DAG samen met Mo Gawdat, luisteren naar zijn visie op geluk die hij heeft vastgelegd in het boek ‘Solve for Happy’. Interactief! Dus stel hem alle vragen die bij je opkomen. En ontdek hoe jij zijn formule voor geluk kunt toepassen in jouw persoonlijke en zakelijke leven. Ticket € 179,-. Ticket voor 2 personen € 320,- excl. BTW maar inclusief lunch, koffie, thee, een drankje en hapje bij de borrel. En oh ja…alle gasten ontvangen ook nog gratis het boek van Mo Gawdat: ‘De Logica van geluk’. Er is alle gelegenheid om jouw boek te laten signeren.

 

Dit is zo belangrijk wat er nu in Amsterdam staat te gebeuren. Mo Gawdat is in alle opzichten een exponent van deze tijd. Een visionair die als directeur/ingenieur bij Google X werkt aan een compleet nieuwe wereld. Waarin dingen gaan gebeuren waar we nog nauwelijks weet van hebben. En het is deze man die geluk omarmt heeft, er lang en diep over heeft nagedacht, de wetenschap erop heeft uitgeplozen en het in een fors maar makkelijk leesbaar boek heeft verwoord. Geluk. Het is het sleutelwoord van onze tijd. Geluk in je persoonlijke leven. Geluk ook in het werk. Geluk in de samenleving. Geluk in de wereld. Gelukkige mensen als belangrijkste kapitaal.

 

Dit is de inspiratie die deze tijd nodig heeft. Kom kijken en luisteren hoe Mo Gawdat geluk de logische plaats geeft die het verdient. Dit is de innovatie die onze tijd zo dringend nodig heeft.

Ik gun je dit zo. Je zou gek zijn als je deze kans voorbij laat gaan…

 

Lees meer over dit event en bestel tickets op:
http://www.actionforhappiness.nl/solve-for-happy-de-logica-van-geluk/

 

 

No Comments

Post a Comment